1

woonentuindecoraties.nl - Woon & Tuindecoratie in landelijke stijl.

Tekst tegel Een druppeltje dreft ... / Delfts Blauw

Tekst tegel Een drup ...

€ 4,95

Emaille Funbord / Hier mag u met zwart geld betalen

Emaille Funbord / Hi ...

€ 21,50

Emaille Funbord / Iedereen praat over

Emaille Funbord / Ie ...

€ 21,50

Emaille Funbord / Investeer in alcohol

Emaille Funbord / In ...

€ 47,50

Tekst tegel Er zijn 2 redenen waarom ... / Delfts Blauw

Tekst tegel Er zijn ...

€ 4,95

Fotolijst model F uit de Griffin collectie

Fotolijst model F ui ...

€ 22,95

Fotolijst My First Year van Amadeo

Fotolijst My First Y ...

€ 21,50

Fotolijst rose/gekarteld-33%

Fotolijst rose/gekar ...

Van € 2,95 voor € 1,95

Fotolijst rose/vierkant-34%

Fotolijst rose/vierk ...

Van € 4,50 voor € 2,95

Fotolijst rose/wit/gekarteld-33%

Fotolijst rose/wit/g ...

Van € 2,95 voor € 1,95

Fotolijst wit/rose/vierkant-22%

Fotolijst wit/rose/v ...

Van € 4,50 voor € 3,50

Fotolijst zwart / Periglass

Fotolijst zwart / Pe ...

€ 10,00

Tekst tegel Geld lijkt op vet ... / Delfts Blauw

Tekst tegel Geld lij ...

€ 4,95

Tekst tegel Gelsaagt voor tehorie ... / Delfts Blauw

Tekst tegel Gelsaagt ...

€ 4,95

Tekst tegel Sport: Hoe kleiner de bal .. / Delfts Blauw

Tekst tegel Sport: H ...

€ 4,95

Tekst tegel Hoe wil je je eitje ? / Delfts Blauw

Tekst tegel Hoe wil ...

€ 4,95

Tekst tegel Ik moet niet teveel rijden ... / Delfts Blauw

Tekst tegel Ik moet ...

€ 4,95

Tekst tegel Je hoeft niet snel ... / Delfts Blauw

Tekst tegel Je hoeft ...

€ 4,95

Tekst tegel Kakelen is niks ... / Delfts Blauw

Tekst tegel Kakelen ...

€ 4,95

Lampenkap Bosviooltje-31%

Lampenkap Bosviooltj ...

Van € 28,95 voor € 19,95

Woon en Tuindecoraties

Op zoek naar een leuke decoratie voor in huis of in de tuin. Vergeet dan zeker niet om op deze vergelijkingssite te kijken. Hier vind je meer dan drieduizend woon- en tuindecoraties. Je kunt op deze vergelijkingssite eenvoudig zoeken naar de door jou gewenste woon- of tuindecoraties. Ook kun je de verschillende artikelen eenvoudig met elkaar vergelijken.

Gebruik het uitgebreide keuzemenu

Op zoek naar een bepaalds soort decoratie voor in de tuin of in huis? Raadpleeg dan in ieder geval de lange alfabetische lijst, van Aap Noot Mies tot Zonnewijzers, onder Maak uw keuze. Hoogstwaarschijnlijk vind je hier het door jou gezochte artikel. Door op het artikel van jouw keuze te klikken verschijnen de door jou gezochte artikelen in beeld.

Snel zoeken door gebruik te maken van het zoekvenster

Ook deze vergelijkingssite is voorzien van een zoekvenster. Een zoekvenster is op een vergelijkingssite met meer dan drieduizend artikelen geen overbodige luxe. Door gebruik te maken van het zoekvenster kun je snel het door jou gewenste artikel vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een fraaie klok voor in de woonkamer? Tik dan klok in het zoekvenster. Klok staat niet onder Mijn keuze. Staat het door jou gezochte artikel niet onder Mijn keuze? Wellicht kun je het door jou gezochte artikel ook vinden door gebruik te maken van het zoekvenster.

De vele voordelen van een vergelijkingssite

Je kunt snel zoeken naar een bepaald artikel. Het aantal artikelen is veel groter dan het aantal artikelen op de website van een webwinkel.  Daarom vind je op een vergelijkingssite vaak wel het door jou gezochte artikel Er zijn door de samenstellers van deze vergelijkingssite uitsluitend webwinkels geselecteerd met een goede reputatie. Dat zijn webwinkels die zorgdragen voor een correcte levering en betaling van hun artikelen. Bovendien zijn de webwinkels geselecteerd op prijs. De geselecteerde webwinkels leveren de artikelen tegen de laagste prijs. Je kunt via een vergelijkingssite dus veilig, vertrouwd en voordelig winkelen.

Eenvoudig de producten met elkaar vergelijken

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een klok? Dan wil je de verschillende klokken natuurlijk eenvoudig met elkaar kunnen vergelijken. Op deze vergelijkingssite is dat mogelijk. Immers, iedere klok wordt getoond met een duidelijke afbeelding ne omschrijving. De verschillende klokken kunnen dus eenvoudig met elkaar worden vergeleken. Heb je nog meer informatie nodig over een bepaalde klok? Klik dan onder de afbeelding op Meer informatie. Je kunt ook op Bestellen klikken. Dan kom je terecht de website van de webwinkel. Ook daar vind je meer informatie over de door jou gewenste klok.

Zoeken naar een artikel voor een bepaalde prijs

Je bent op zoek naar een barbecue. Daarom heb je onder Maak uw keuze geklikt op Barbecues. Er verschijnt een pagina met afbeeldingen van de via deze vergelijkingssite te bestellen barbecues in beeld. Je kunt nu zoeken naar een barbecue die past bij je budget. Stel je kunt maximaal 75 euro besteden. Dan klik je onder Alle prijzen op van 50 tot 75 euro. Uitsluitend barbecues in die prijsklasse verschijnen dan in beeld.

Direct bestellen bij de webwinkel

Heb je de door jou gewenste barbecue gevonden. Dan kun je die barbecue direct bestellen bij de webwinkel. Hoe? Door onder de omschrijving te klikken op Direct bestellen. Je wordt dan doorverwezen naar de website van de webwinkel. Daar kun je de door jou gekozen barbecue bestellen en betalen.